Kurşunlu İnci Kalender Ortaokulu
KURŞUNLU MAH. KURŞUNLU CAD. NO: 254A AKSU / ANTALYA
ENLEM 37,247.90K BOYLAM 3050 58.09D

VİZYON

Kurşunlu İnci Kalender Ortaokulu olarak zamanın ve emeğin kıymetini bilen,geçmişinden dersler çıkararak geleceğe umutla bakan,kaliteyi yaşam biçimi haline getiren ,Güzel Ülkemizi uygarlık seviyesinin üstünde tutmak için sürekli öğrenen ve gelişen bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak; Onların yurt sevgisi ile dolu Atatürk’ü ve Atatürkçülüğü iyi anlamış, geleceğe umutla bakan, kendisi ve çevresi ile barışık,bilgili, becerikli, cesur, ülke kalkınmasına katkı sağlayan, kendini önemseyen özgüvenli bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak, öğrenci veli ve çevrenin beklentilerine yanıt vermek, çevremizi güneş gibi aydınlatmak için varız

Öğretim Şekli :tam gün

tam gün

Ders başlama saati: 08:40 Ders bitiş saati: 15:25

KLİMA

Servis Bilgisi

Okulumuzun servisi yoktur. MK81A belediye dolmuşu her saat başı Antalya/Aksu merkezden gelip okulumuzun önünden geçmektedir.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Antalya merkeze 28 km uzaklıktadır. Kurşunlu Şelalesinden okulumuz 6 km mesafe uzaklıktadır. Aksu ilçesine 15 km uzaklıktadır.

Kurşunlu Mahallesi