ANTALYA / AKSU - Kurşunlu İnci Kalender Ortaokulu

ENLEM 37,247.90K BOYLAM 3050 58.09D
KURŞUNLU MAH. KURŞUNLU CAD. NO: 254A AKSU / ANTALYA
Vizyon
Kurşunlu İnci Kalender Ortaokulu olarak zamanın ve emeğin kıymetini bilen,geçmişinden dersler çıkararak geleceğe umutla bakan,kaliteyi yaşam biçimi haline getiren ,Güzel Ülkemizi uygarlık seviyesinin üstünde tutmak için sürekli öğrenen ve gelişen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak; Onların yurt sevgisi ile dolu Atatürk’ü ve Atatürkçülüğü iyi anlamış, geleceğe umutla bakan, kendisi ve çevresi ile barışık,bilgili, becerikli, cesur, ülke kalkınmasına katkı sağlayan, kendini önemseyen özgüvenli bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak, öğrenci veli ve çevrenin beklentilerine yanıt vermek, çevremizi güneş gibi aydınlatmak için varız
Öğretim Şekli :tam gün
Ders başlama saati: 08:40 Ders bitiş saati: 15:25
KLİMA
ingilizce
Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuzun servisi yoktur. MK81A belediye dolmuşu her saat başı Antalya/Aksu merkezden gelip okulumuzun önünden geçmektedir.
Kurşunlu Mahallesi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Antalya merkeze 28 km uzaklıktadır. Kurşunlu Şelalesinden okulumuz 6 km mesafe uzaklıktadır. Aksu ilçesine 15 km uzaklıktadır.